Nederlands Consulaat-Generaal in Istanbul, Turkije

Nieuws

1 t/m 10 van 143

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Nationwide 1st Call for project proposals

The Embassy of the Kingdom of Netherlands in Ankara and the Consulate General in Istanbul announce herewith a call for project proposals for its first round Matra and Human Rights Programme 2017.

2 Mensenrechtentulp 2016

De Pakistaanse Nighat Dad heeft de Mensenrechtentulp 2016 gewonnen!

3 Langere verwerkingstijd voor paspoortaanvragen

We willen graag uw aandacht vestigen op de langere verwerkingstijden van het aanvraagproces voor paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten.

4 Reisadvies Turkije

Per 19 oktober 2016 is de noodtoestand verlengd. Militaire operaties in het Turks-Syrische grensgebied zijn uitgebreid tot een grensstrook in Syrië zelf.

5 Back-to-business in Istanbul

In Istanbul organiseerde het Nederlands Economisch Netwerk Turkije op 6 oktober een druk bezochte ‘back-to-business’ seminar samen met de Dutch Business Association en de Netherlands Foreign Investment Agency.

6 Aanpassing werktijden

De consulaire afdeling van het Consulaat-Generaal is in verband met een training gesloten op donderdag 13 oktober 2016.

7 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

8 Aanpassing werktijden

Consulaat Generaal is gesloten op woensdag, 28 september 2016.

9 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen. Daarvoor moet u uzelf eerst registreren bij de gemeente Den Haag, ook als u uzelf al eens eerder heeft geregistreerd voor een verkiezing of referendum.

10 Stemming voor Mensenrechtentulp 2016 geopend

De stemmingsronde voor de Mensenrechtentulp is geopend. Stem tot 7 september op www.mensenrechtentulp.nl op genomineerden voor deze Nederlandse mensenrechtenprijs.